ДВИЖИ СЕ ЗА ЗДРАВЈЕ

Објект Буба Мара

Воспитна група од 5-6 години

ДВИЖИ СЕ ЗА ЗДРАВЈЕ

Денес децата од градинка Буба Мара учествуваа на манифестацијата “Движи се за здравје“, организирана од Детски културен центар Карпош, по повод Светската недела на мобилност.

Со возење на тротинети и велосипеди, со различни вежби, децата пратија порака за важноста на физичката активност.