Светски ден на детската книга

Во објект “Пчелка 2” во групата од 5-6 години, стручниот тим во состав педагог, ликовен педагог и социјален работник реализираа работилница на тема “Светски ден на детската книга” како дел од програмата на Советувалиштето “Мал свет, големи срца”.

Целта на работилницата беше да се изработи  сликовница со наслов  “Патувам, патувам” каде ќе бидат претставени омилените  превозни средства на децата во сообраќајот.