Светски ден на Даунов синдром

Стручниот тим заедно со дете и родител од нашиот објект “Пчелка 1” го посетија ООУ “Александар Македонски” во реонски центар, Аеродром и беа гости на приредбата во чест на децата со Даунов синдром.