Доаѓа Новата Година!

По повод Новата Година, во нашата градинка ги пречекавме ликовите од цртаните филмови заедно со Дедо Мраз. Сите заедно пеевме песнички, танцувавме и се радувавме.

Исто така, музичко-драмската група “Триангл” ни гостуваше со претставата “Торбата на Дедо Мраз”.
Се збогувавме со старата и сега со нетрпение ја чекаме Новата Година да пристигне кај нас.