Денот на добрината и испраќање на есента

Стручниот тим со голема желба и заеднички труд го одбележа “Денот на добрината” и крајот на есента со куклена претстава – “Шумска дружба” за дечињата од нашата градинка.

Исто така, воспитниот тим од објект “Буба Мара” го одбележа крајот на есента приредувајќи театарска претстава за дечињата од нивниот објект насловена “Капутчето на малото еже” во која тие беа главните глумци.