Гости-спортисти

По повод Европската недела на спортот, на гости ни беа талентирани спортисти -експерт по спорт и физичко образование, фудбалери, ракометарки, кошаркарски репрезентативки, репрезентативка во гимнастика и тренер по тенис.

Спортистите ни ги претставија различните спортови и сите заедно се смеевме, спортувавме и се дружевме.