Меѓународен ден без автомобили

Како дел од Европската недела на мобилност, нашите бубамарки го одбележаа и Меѓународниот ден без автомобили.
“Сите на велосипед” беше нашето мото затоа што сите сакаме да дишеме чист воздух и да живееме во здрава средина.