8ми Септември – денот на независноста на нашата земја

Денес во нашата градинка децата од групите од 5-6 години им посакаа добредојде на новите другарчиња, а воедно го одбележаа “8ми Септември” – денот на независноста на нашата земја.

Преку песнички и рецитали децата ја искажаа љубовта и почитта кон нашата земја Македонија.