Билна аптека “Стојанови” 2019

Децата од 2-6 години од објект “Лавче” денес ја посетија билната аптека “Стојанови”. 

Цел беше децата да се запознаат со лековитите својства на билките, нивниот бенефит и благодет, начинот на пакување и производство.