Испраќање на есента - отворен ден со родители - 2

ЈУДГ “Буба Мара” се заблагодарува на сите родители, баби и дедовци кои денес се дружеа и соработуваа со сите нас. Ја испративме есента, а сега со нетрпение ја очекуваме зимата. 

Сите вие заедно со вашите деца активно учествувавте во сите работилници, односно есенски базари организирани во нашите објекти. 

Секој ја покажа својата креативна страна и секој си купи по нешто што ќе внесе топлина во зимските денови кои следат. 

За уште многу вакви дружби и соработки!