Наочарите на Дедо Мраз

Во текот на месец декември, од 19-26ти, во рамки на интерниот проект кој се работи во објект “Пчелка 1” со наслов “Различни, а сепак исти” се реализираше работилница со родители и деца на возраст од 4-5 и 5-6 години. Работилницата беше со наслов “Наочарите на Дедо Мраз”. Целта е децата да ја развијат својата креативност и соработка со возрасни лица.