Манифестација „Цртање на асфалт“

Почитувани другарчиња и родители !

Ви благодариме за учеството на манифестацијата „Цртање на асфалт“ 2020.
Благодарност и до Детски Културен Центар „Карпош“ за организирањето на традиционалната манифестација по повод 24 Мај Ден на сесловенските просветители Св. Кирил и Методиј.

Фотографиите и видеото може да ги погледнете на следниот линк: