Реализирани Активности на 26.06.2020

Реализирани Активности во домашни услови по предлог на воспитувачи и стручен тим.

Другарчиња од возрасни групи хетерогена група од Пчелка 1, 2-3 Пчелка 2, 3-4 Буба Мара и 4-5 Буба Мара.

Фотографиите и видеата може да ги погледнете на следниот линк: