Реализирани Активности на 08.07.2020

Реализирани Активности во домашни услови по предлог на воспитувачи и стручен тим.

Другарчиња од возрасни групи 2-3 Пчелка 2 и 3-4 Буба Мара.

Фотографиите и видеото може да ги погледнете на следниот линк: