Пренеси ја топката

“Пренеси ја топката” - активност дел од проектот “Топка”

Дечиња на возраст од 4-5 години двете групи во објект “Пчелка 1”

Цел - Да се развива вниманието, фокусот и концентрацијата на детето и да ги користи екстремитетите соодветно на намерата.