Брадата на Дедо Мраз

Вредните детски рачиња и умни глави на возраст од 3-4 години од објект “Пчелка 1” изработија новогодишни лампиони и учествуваа во активност “Брадата на Дедо Мраз”.

Активности со цел развој на фината моторика на дланките и прстите, како и препознавање и именување на броевите.