Писмо до Дедо Мраз

“Писмо до Дедо Мраз” - драмски текст 

4-5 години, објект “Буба Мара”

Да се негуваат позитивни емоции кај децата, да се поттикне способност за кажување на своите мисли и желби преку  кажување на куси целосни реченици, учење на текстот и мелодијата на песната!