Известување

Почитувани родители,

Ве известуваме дека во дворот на објект “Пчелка 1” ќе се изврши сечење на 4 дрвја и кроење на 19 дрвја.

По направен увид потврдено е дека дрвјата што се за сечење се со стари и делумно суви стебла, па при невреме постои опасност од нивно паѓање и причинување материјална или друга штета.

На местото на исечените дрвја во најскоро време ќе бидат засадени нови.

Со почит,

ЈУДГ “Буба Мара”