Известување за родители на деца кои се на листа за запишување

Почитувани родители,
 
Во периодот од 23-27.08.2021 година ќе бидете информирани дали вашето дете е примено во градинка или се уште е во електронската листа на чекање за прием.
Доколку ве известиме дека детето е примено ќе биде потребно да дојдете во управата на ЈУДГ “Буба Мара” за да ја подигнете потребната документација за упис.
 
Со почит,
ЈУДГ “Буба Мара”