ЛИМОНИЈАДА 2021

Почитувани родители,

Ве покануваме заедно со нас и нашите дечиња да се освежиме со чаша лимонада и воедно да го одбележиме Денот на лимонот.

Утре (петок) на 23.07.2021 година, во дворот на објект “Сонце” со почеток од 07:00 часот сите заедно да се забавуваме на овогодинешната “ЛИМОНИЈАДА”. Нашите вредни деца ќе продаваат свежа и вкусна лимонада, а собраните средства ќе бидат наменети за купување на детски летни реквизити за игра и забава.

ОСВЕЖЕТЕ ГО УТРОТО СО ВКУСНА ЛИМОНАДА!