Соопштение

Почитувани родители,

Бидејќи состојбата со Ковид-19 се влошува, Ве замолуваме да бидете исклучително внимателни за симптомите кај Вас и кај децата (зголемена температура, кашлање, повраќање) и доколку се појават или доколку имате позитивен член во семејството не носете го детето во градинка. За какви било промени на симптомите кај Вас или децата Ве молиме информирајте ги воспитувачот или негувателот во група. 

ЈУДГ “Буба Мара”