Предновогодишна хуманитарна забава „Најмладите за Аеродром“

Почитувани родители и деца,

ЈУДГ Буба Мара учествува во предновогодишната хуманитарна забава „Најмладите за Аеродром“ која се одржува на 25.12.2021 година (сабота), од 10:30 до 13:30 часот.

По тој повод Ве покануваме Вие и Вашето семејство да учествувате, да ги погледнете нашите креативни новогодишни рачни изработки, честитки, лампиони...

Да уживаме во предновогодишната забава, да споделуваме, радост, смеа, игра.

Настанот го организира Општина Аеродром со поддршка од Capitol Mall, DoubleTree by Hilton Hotel, Ramstore Mall и голем број други општествено-одговорни компании.

Локација - Плато пред Capitoll Mall

Повелете линк за подетални информации

Ве очекуваме!