ИЗВЕСТУВАЊЕ ЗА РОДИТЕЛИ

Информација

Комисијата за упис на деца Ве информира дека кон средината на месец август, ќе бидете известени дали вашето дете е запишано во градинка во тековната година од месец септември. Сите останати дечиња сеуште ќе се водат на листата на чекање.