Известување

Почитувани родители,
Ве молиме ако сте пратиле еднаш барање за електронска потврда , да бидете трпеливи и да не праќате барање повеќе пати,   ќе Ви се испрати електронски најкасно до среда.
Оние кои што испратиле барање за електронска потврда нема потреба да доаѓаат да ја подигнат лично.
Ви благодариме на разбирањето
СО ПОЧИТ ,
ЈУДГ БУБА МАРА